У Кропивницькому читальний зал бібліотеки перетворили на ретро-кафе

Березень 08, 2017 | Новини | Переглядів: 1312 | Коментарі: 0

Напередодні святкування Міжнародного жіночого дня , працівники філії №16 міської централізованої бібліотечної системи перетворили читальний зал бібліотеки на ретро-кафе, до якого запросили членів клубу "Ветеран".

За чашкою запашного чаю всі присутні полинули у прекрасні роки своєї молодості. Поезія і музика, улюблені пісні та уривки кінофільмів відтворювали ту незабутню атмосферу таких далеких але близьких серцю часів.

Аукціони " Крилаті вислови" та "Улюблені пісні" спонукали учасників заходу до активної участі. Всі із задоволенням наспівували куплети улюблених пісень. Музичний подарунок, який отримав володар щасливого квитка розіграшу лотереї "Скарби мадам Пєтухової" завершив програму заходу. А відвідувачі кафе ще довго насолоджувалися ароматним чаєм та приємною бесідою. На захід завітали депутати міської ради Юрій Гребенчук та Олександр Цертій. Жінки з вдячністю прийняли привітання від чоловіків та подарунки.

У Кропивницькому читальний зал бібліотеки перетворили на ретро-кафе


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool