У Кропивницькому чиновника міськради викрили на отриманні хабара

Вересень 11, 2018 | Новини | Переглядів: 588 | Коментарі: 0

За процесуального керівництва прокуратури Кіровоградської області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні відносно чиновника Управління Державного архітектурно-будівельного контролю міської ради Кропивницького, викритого на вимаганні та отриманні неправомірної вигоди.

Досудовим розслідуванням встановлено, що обвинувачений причетний до двох епізодів хабарництва. Кошти він вимагав за реєстрацію та видачу декларації про здачу в експлуатацію об’єктів будівництва. Загальна сума неправомірної вигоди склала 12 тис грн.

Крім того, чиновник намагався надати неправомірну вигоду колезі за приховування останнім фактів виявлених порушень та невідповідностей у декларації про готовність до експлуатації об’єкта.
Обвинувальний акт за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) та ч. 2 ст. 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України скеровано до суду для розгляду по суті.
Нагадаємо, начальника Управління Державного архітектурно-будівельного контролю було викрито на отриманні неправомірної вигоди прокуратурою Кіровоградської області спільно з Управлінням захисту економіки в Кіровоградській області та слідчими обласної поліції 5 червня 2018 року.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool