У Кропивницькому було проведено рейд-відстеження біля ринку «Полтавський»

Серпень 19, 2016 | Новини | Переглядів: 1158 | Коментарі: 0

Сьогодні, 19 серпня, в рамках реалізації проекту “Муніципальний патруль” за участі працівники управління по сприянню розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення, спеціалізованої інспекції Кіровоградської міської ради та міської дружини було проведено рейд-відстеження незаконної торгівлі біля ринку “Полтавський”.

Представниками “Муніципального патруля” було встановлено, що несанкціоновану торгівлю молоком, фруктами і овочами здійснювало більше 30 громадян.

З ними провели роз’яснювальну роботу щодо незаконності здійснення торгівлі з рук у невстановлених місцях. Також “продавцям на асфальті” пояснили, що за незаконну торгівлю передбачені відповідні заходи адміністративного впливу. По завершенні роз’яснювальної роботи представниками патруля були вжиті усі необхідні заходи для переміщення “стихійників” на офіційні ринки.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool