У Кропивницькому будуть встановлені рамки-розпилювачі

Серпень 14, 2017 | Новини | Переглядів: 1214 | Коментарі: 0

Рамки – розпилювачі води – ефективний засіб протидії спекотній погоді з’являться у Кропивницькому вже цього літа. Дві таких рамки будуть встановлені на території міста найближчим часом.

Про це повідомив заступник міського голови Олександр Мосін під час апаратної наради сьогодні, 14 серпня, повідомляє сайт КМР

- Ми вивчили досвід інших міст, і виготовили дві рамки – розпилювачі, - відзначив Олександр Мосін. – Попередньо, одну плануємо встановити біля пам’ятника Наталці – Полтавці, іншу – на площі Героїв Майдану, поряд з фонтанами. Спеціалісти міськводоканалу допоможуть з підключенням конструкцій.

За прогнозом метеоцентру, у Кропивницькому ще будуть «гарячі» дні, тож комунальники вирішили не відтягувати випробування таких пристроїв до наступного року, звернув увагу секретар міської ради Андрій Табалов.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool