У Кропивницькому будуть створені пільгові маршрути?

Січень 20, 2017 | Новини | Переглядів: 1816 | Коментарі: 0

У Кропивницькому на лініях роботи громадського транспорту будуть створені пільгові маршрути. Про це повідомив заступник міського голови Олександр Мосін під час зустрічі з керівниками підприємств-перевізників обласного центру.

За словами Олександра Мосіна, управління розвитку транспорту та зв’язку міської ради Кропивницького вже отримало доручення на розробку програми безкоштовних перевезень незахищених верств населення з найвіддаленіших мікрорайонів міста.

На 2017 рік у міському бюджеті передбачене відшкодування перевезень пільгових категорій у розмірі 11 млн. грн. для електротранспорту і 5 млн. грн. - для інших видів пасажирського транспорту.

За попередніми даними, пільговими маршрутами курсуватимуть автобуси середньої місткості, не менше, як на 25 місць. Після обрахування оборотних рейсів, буде складено графік перевезень громадян пільгових категорій. Наразі працівники профільного управління визначаються з переліком мікрорайонів, звідки здійснюватиметься перевезення “пільговиків” до центру міста. А вже на центральних зупинках громадяни матимуть змогу пересісти на тролейбус, проїзд у якому для них також буде безкоштовним, і доїхати до пункту призначення.

Для відстеження і координації роботи такого виду транспорту, на всі автобуси буде встановлено навігаційну систему GPS.

За словами заступника міського голови, конкурс на пільгові маршрути для підприємств-перевізників буде оголошено після того, як депутати міської ради Кропивницького погодять підготовлений проект рішення.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool