У Кропивницькому бійці спецпідрозділу «Святослав» отримали заохочення

Березень 15, 2018 | Новини | Переглядів: 1015 | Коментарі: 0

Під час урочистих заходів працівникам роти поліції особливого призначення вручили Подяки і Грамоти від керівництва відомства, області та міста.


«За рішенням нашого колективу, за підтримки голови обласної державної адміністрації, депутатського корпусу та міської ради ми всі вітаємо колег, які за покликом серця прийшли на службу, аби охороняти мир та спокій на Сході країни, забезпечувати публічний порядок на вулицях рідного міста.
Ці хлопці та дівчата самовіддано і чесно виконують свої обов’язки та вже заслужили народну шану», - зазначив очільник обласного главку Сергій Кондрашенко.

Почесні гості приєдналися до привітань та подякували спецпризначенцям за гідну службу, любов до країни і готовність стати на її захист без будь-яких вагань.

Сектор комунікації
поліції Кіровоградської області

 

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool