У Кропивницькому біля прокуратури відбулася акція протесту (ФОТО, ВІДЕО)

Вересень 14, 2018 | Новини | Переглядів: 1405 | Коментарі: 0

Сьогодні біля приміщення Прокуратури Кіровоградської області відбулася акція протесту, яку провели представники ГО «Кропивницька міська організація захисників вітчизни «Бойове братерство» та учасники АТО.

На початку акції перед присутніми виступив .Джоган, який пояснив присутнім про суть даної акції. За словами організатора, дана акція була попереджувальною і активісти області хочуть отримати відповіді на питання, які їх цікавлять від прокурора області, так як вони не задоволені проведенням розслідувань по деяким справам.

До ініціативної групи вийшла відповідальний прокурор та заявила, що вона готова поспілкуватись та отримати заяву від присутніх учасників акції. .Джоган та  Горбачов, заявили, що вони хочуть спілкуватись лише з керівником прокуратури, і запропонували відповідальному прокурору запросити останнього для спілкування з громадою, яка зібралась.

До учасників акції вийшов заступник прокурора області Олег Гладкіх він заявив, що сьогодні приймає громадян так, як прийомний день керівника прокуратури - середа. Заступник прокурора вислухав присутніх, запропонував присутньому адвокату написати колективне звернення до прокуратури на ім’я прокурора області та викласти там всі питання які цікавлять громаду. Гладкіх пообіцяв вивчити всі питання, які будуть викладені у зверненні та зустрітись з представниками громади через 10 днів (25 вересня).

Серед основних питань які цікавили присутніх були:

1.Підтвердити чи спростувати інформацію про депортацію з території України до Російської Федерації добровольця та учасника АТО Тимура Тумгоєва;
2.Повідомити активістам, чому під час розслідування кримінального провадження, щодо О.Кокуленка та Л.Багна не було проведено ряд експертиз на яких наполягав адвокат останніх;
3.Повідомити на якому етапі перебуває розслідування замаху на Красільнікова Петра Євгеновича, голову СВК «Нива» (юридична адреса: Кіровоградська область, Компаніївський район, с.Марївка, вул.Леніна,1), який відбувся 16 листопада 2017 року, біля його будинку.

У Кропивницькому біля прокуратури відбулася акція протесту (ФОТО, ВІДЕО)

У Кропивницькому біля прокуратури відбулася акція протесту (ФОТО, ВІДЕО)

У Кропивницькому біля прокуратури відбулася акція протесту (ФОТО, ВІДЕО)

У Кропивницькому біля прокуратури відбулася акція протесту (ФОТО, ВІДЕО)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool