У Кропивницькому біля одного з супермаркетів пограбували дівчину

Жовтень 30, 2017 | Новини | Переглядів: 856 | Коментарі: 0

Зловмисником виявився 25-річний житель обласного центру, який раніше неодноразово потрапляв у поле зору працівників поліції за вчинення майнових злочинів.

Грабіжник відібрав у 22-річної дівчини мобільний телефон. За вчинене особі загрожує до 6 років ув’язнення.

Попередньо встановлено, що близько 21-ї години біля одного з супермаркетів міста зловмисник побачив незнайомку, яка з банкомату знімала грошові кошти. Увагу грабіжника привернув мобільний телефон, який дівчина тримала у руці. Чоловік наблизився до потерпілої, вирвав у неї з рук засіб зв’язку та зник у невідомому напрямку. Крадену «мобілку» зловмисник продав за 200 гривень, а кошти витратив на власні потреби.

«Провівши низку оперативно-розшукових дій, правоохоронці встановили місцезнаходження особи, причетної до пограбування. Зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України», - повідомив начальник Кропивницького відділу поліції Дмитро Авдієнко. - Речовий доказ – мобільний телефон потерпілої – вилучено».

Особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

За матеріалами Кропивницького відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool