У Кропивницькому біля кафе пограбували чоловiка

Квітень 10, 2018 | Новини | Переглядів: 688 | Коментарі: 0

27-річний раніше судимий чоловік біля одного з кафе, застосувавши фізичну силу, відібрав у малознайомого громадянина мобільний телефон та грошові кошти. За вчинене зловмиснику загрожує до 6 років ув’язнення.

Пізно ввечері зловмисник відпочивав в одному з кафе, розташованому біля автостанції.

Там він познайомився із потерпілим. Чоловіки разом вживали алкогольні напої, потім вийшли на вулицю й у них раптово виникла суперечка. У ході з’ясування стосунків зловмисник наніс опоненту удар в обличчя, від чого чоловік впав на землю. Потім нападник обшукав потерпілого й, заволодівши мобільним телефоном та грошовими коштами у сумі 2800 гривень, зник з місця пригоди.
 40-річний потерпілий відразу ж звернувся за допомогою до поліції.

«У ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили особу грабіжника та його місцезнаходження, - повідомив начальник Кропивницького відділу поліції Дмитро Авдієнко. - Зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України, санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років».

Як з’ясувалося, крадений мобільний телефон зловмисник відразу ж продав, а грошові кошти витратив на власні потреби.

За матеріалами Кропивницького відділу поліції
Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool