У Кропивницькому бібліотекарі вітали своїх сивочолих ветеранів

Жовтень 01, 2016 | Новини | Переглядів: 797 | Коментарі: 0

У перший день жовтня працівники бібліотеки-філії №4 (вул. Яновського,60) вітали своїх сивочолих ветеранів читання з Днем людей похилого віку.

Запросивши давніх друзів та читачів до бібліотеки на вечір відкритих сердець «Мудрості стигла пора», ми намагалися відволікти їх від буденних клопотів і проблем, створити атмосферу поваги, теплого спілкування , доброзичливого гумору та невимушених розваг.

Ведуча вечору розповіла про історію заснування Дня людей похилого віку та запропонувала усім взяти участь у веселих конкурсах-тестах на звання «Кращий порадник міста», «Кращий кулінар» та «Найкраща бабуся». Наймолодша учасниця зібрання Даша Демкович розважила шановне зібрання виконанням пісні з мультфільму про Кота Леопольда «Неприятность эту мы переживем».
Справжньою родзинкою вечора стала зустріч з поетесою Іриною Хоменко, яка на крилах норовливого Пегасу перенесла усіх у чарівний, незвичайний та багатогранний світ поезії.

З неймовірним задоволенням жінки спілкувалися з поетесою, ставили безліч запитань, а Ірина Анатоліївна, з притаманною їй душевністю і жіночністю, зповна ділилася своїм поетичним даром.

Звісно, за чашкою ароматного чаю та ще й в такій душевній атмосфері, час сплинув дуже швидко. Ще довго не розходилися наші любі гості, спілкуючись з однодумцями, ділячись життєвими радощами та печалями.

Наприкінці заходу бібліотекарі подякували присутнім за їх добрі справи та житейську мудрість та закликали запам'ятати цей вечір - вечір, який зігрів усіх своїм теплом, душевністю та подарував надію на краще.

Ірина Абрамова
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool