У Кропивницькому бібліотекарі відкрили батьківські клуби (ФОТО)

Грудень 26, 2022 | Новини | Переглядів: 1431 | Коментарі: 0

В бібліотеці Чижевського розпочав свою роботу Батьківський клуб - спільні заходи для батьків та дітей.

У Кропивницькому бібліотекарі відкрили батьківські клуби

У Кропивницькому бібліотекарі відкрили батьківські клуби

У Кропивницькому бібліотекарі відкрили батьківські клуби


Тематика засідань батьківських клубів різноманітна. Вона передбачає широкий спектр питань, які на даний час є актуальними для дітей та їх сімей, а саме: надання першої психологічної допомоги, розвиток стресостійкості батьків, розпізнавання стресових реакцій дітей, тощо. Під час заходів батьки матимуть можливість поспілкуватися з фахівцями, обговорити актуальні питання, а діти – відвідати майстер-клас, пограти в розвиваючи ігри, стати учасником квесту.

Відбулося перше засідання Батьківського клубу на тему «Здорове харчування дитини». Адже найважливішим для батьків є здоров’я дитини. А одним з вагомих факторів благополучного розвитку дитини є здорове харчування.

Батьки мали змогу поспілкуватися з педіатром Любов’ю Ткаченко стосовно правильного та раціонального харчування дітей. Саме батьки можуть побудувати міцний фундамент правильних харчових звичок, яких їхня дитина дотримуватиметься все життя. Лікарка порадила не забороняти дитині певні продукти, а навчити її самостійно робити вибір на користь якісних, поживних і здорових варіантів. А це можливо шляхом формування здорових харчових звичок у сім’ї.

Тож запрошуємо вас на наступні зустрічі в рамках Батьківського клубу. Такі заходи сприятимуть побудові позитивних стосунків між батьками та дітьми, розумінню своїх дітей, наданню їм необхідної підтримки. Навчить батьків обирати оптимальні способи взаємодії з дітьми, бути успішними батьками успішних дітей.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool