У Кропивницькому бібліотекарі розповіли про історію етикету

Лютий 28, 2020 | Новини | Переглядів: 3151 | Коментарі: 0

Що таке хороші манери? Уміння бути ввічливим? Або охайним? 27 лютого в бібліотеці-філії для дітей №13 відбулось засідання членів клубу «Ерудит». Учням школи № 14 відкрила двері Школа гарних манер «Вибачте. Будь ласка. Дякую».

Усі дорослі знають, як важливо навчити дитину етикету — як поводитися серед інших людей! Знання етикету дозволяє людині правильно поводитися за столом або в магазині, справити приємне враження при спілкуванні, вміння підтримати розмову.

Бібліотекарі розповіли читачам про історію етикету і значення слова, познайомили з основними вимогами етикету. Також дізналися про основні правила вихованості, які визначив видатний педагог В.О. Сухомлинський у своїй книзі: «Як виховувати справжню людину».

Після цього всі учасники заходу з цікавістю і натхненням взяли участь в конкурсі. Читачам потрібно було відгадати назву та героя твору за його вчинками. Також діти показали вміння правильно вести себе в гостях, хором відповідаючи на питання вікторини, присвяченої правилам етикету в сучасному суспільстві. Всі разом згадували «чарівні» слова, говорили одне одному компліменти. Бібліотекарі нагадали користувачам правила поведінки у бібліотеці.

У Кропивницькому бібліотекарі розповіли про історію етикету

Захід допоміг зрозуміти дітям, як важливо бути культурними людьми і правильно себе поводити в різних ситуаціях.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool