У Кропивницькому бібліотекарі розповіли дітям про безпечний Інтернет

Березень 01, 2018 | Новини | Переглядів: 718 | Коментарі: 0

Правила спілкування та безпечної поведінки в Інтернеті - це тема чергової онляндії, що відбулася в пункті вільного доступу до Інтернету в бібліотеці-філії №12.

Бібліотекар Валентина Франчук в своїй розповіді звернула увагу користувачів на те, що світова мережа - не тільки цікава і захоплююча, а в ній, як і будь-де, є свої правила, яких треба суворо дотримуватись, щоб уникнути неприємних та небезпечних ситуацій.

Діти переглянули соціальний ролик про безпечний Інтернет та взяли участь в різноманітних вправах, визначивши позитивні та негативні сторони світової павутини . Для закріплення почутого та побаченого під час заходу, кожен учасник отримав невелику пам'ятку "Шість правил розумного користувача Інтернету".


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool