У Кропивницькому бібліотекарі провели відеофіксацію

Травень 11, 2018 | Новини | Переглядів: 801 | Коментарі: 0

Календар невблаганно нагадує, що ось уже 73-й рік ми живемо пам`яттю про Другу Світову війну.

У довічному боргу наше покоління перед тими ветеранами війни, кому пощастило пройти через горнило битв і дожити до світлого Дня Перемоги. Все менше їх залишається у життєвому строю. Вони пам'ятають ті страшні часи, хоч часто їм і не хочеться про них згадувати.

Працівники бібліотеки-філії № 8 провели відеофіксацію «Україна в огні» для шестикласників загальноосвітнього навчального закладу №16. Учні прослухали інформ-гід «Україна у Другій Світовій війні», про мужність нашого народу, яка привела до довгоочікуваного миру.

Гості декламували вірші, які приготували заздалегідь. Також переглянули відео «Друга світова війна. Ціна перемоги!», з яким перенеслися у ті страшні часи, та з уривків хроніки змогли побачити, як все було насправді; прослухали декілька пісень про війну: «Альоша», «Смуглянка», «День перемоги» та хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих під час Другої світової війни.

До уваги гостей у бібліотеці була організована викладка літератури «Пам'ять заради майбутнього». Діти із задоволенням переглянули книги, а дехто,навіть, взяв додому почитати про події 1939-1945рр.

У ці травневі дні ми з жахом згадуємо ту страшну війну і дякуємо всім, хто зміг, не дивлячись ні на що, захистити нашу землю.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool