У Кропивницькому бібліотекарі провели свято державності

Серпень 23, 2018 | Новини | Переглядів: 841 | Коментарі: 0

Україна…Золота,чарівна сторона. Земля рясно уквітчана,зеленню закосичена. Скільки ніжних поетичних слів придумали люди, щоб висловити гарячу любов до краю,де народилися і живуть.

У глибину століть сягає історія нашого народу. Україна має багате й славне минуле.

Вона виплекала Запорізьку Січ, славетну Києво-Могилянську Академію. Україна виколисала велетнів сили і духу - таких як Петро Сагайдачний, Богдан Хмельницький, Іван Сірко, Григорій Сковорода, Устим Кармелюк, Юрій Дрогобич, Тарас Шевченко, Іван Франко, Леся Українка, Михайло Грушевський... Цей перелік, можна продовжити й іменами наших сучасників, які примножують славу нашої Батьківщини. І сьогодні ми святкуємо річницю проголошення незалежності нашої держави

   З нагоди головних Державних свят нашої країни – Дня незалежності України та Дня Державного Прапору у бібліотеці-філії №4 відбулося Свято Державності «Квітуй під сонцем, Україно, в ім’я любові та добра»

  Біля книжкової викладки «Україна: від минувшини до майбутнього»,бібліотекар розповіла про історію становлення нашої держави, про головні державні символи України – Державний Прапор та Державний Герб.

Діти з задоволенням переглянули слайд-екскурс «День, що змінив хід історії На останок бібліотекарем була проведена презентація виставки-роздуму «Незалежність: історія і сучасність.

Місаєва Н.М. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool