У Кропивницькому бібліотекарі провели піар-акцію

Жовтень 03, 2017 | Новини | Переглядів: 800 | Коментарі: 0

Бібліотекарі філії №4 міської централізованої бібліотечної системи провели піар-акцію «Бібліотека – NEW FORMAT» запрошуючи мешканців прилеглих до бібліотеки мікрорайонів відвідати книгозбірню,ставши на ролики.

У такий незвичний спосіб працівники бібліотеки разом з читацьким активом намагалися як привернути увагу до себе, так і, скориставшись чудовою нагодою, надати більше інформації про діяльність, послуги та можливості сучасної бібліотеки, а також привітати містян з Всеукраїнським днем бібліотек.

Цього дня бібліотекарі, заохочуючи до читання і малечу і дорослих, презентували цікаві виставки-інсталяції, пропонували ознайомитися з книжковими новинками, взяти участь у майстер-класі.

Протягом дня у приміщенні лунала святкова музика, а відвідувачі заряджалися позитивом та гарним настроєм, отримавши оптимістичні передбачення і прогнози від осінньої феї-чарівниці.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool