У Кропивницькому бібліотекарі провели літературну подорож

Березень 30, 2021 | Новини | Переглядів: 453 | Коментарі: 0

В дитячій бібліотеці-філії №21 відбулася літературна подорож «Казкарка рідної землі» за творчістю української письменниці Оксани Іваненко. Захід був приурочений 110-ій річниці з дня народження письменниці.

Бібліотекарі ставили за мету не тільки популяризацію творчості О. Іваненко, залучення дітей до читання, до книги, а й навчити дітей добре бачити і розуміти все навколо, глибоко проникати в складні взаємини між людьми, розпізнавати - хто справжній друг, а хто ворог, і головне – бути чуйним, ніколи не бути байдужим до людей, великими очима бачити і розуміти свої власні недоліки, яких слід позбавитись, щоб стати справжніми хорошими людьми. Адже ці проблеми і були основними темами казок і оповідань для дітей О.Іваненко. Пі час заходу бібліотекарі висвітлили основні сходинки біографії письменниці та найбільш видатні її твори. Діти з великим задоволенням взяли участь в грі «Пізнайте героя і казку» та вікторині «Як? Навіщо? Чому?» .

Найбільш «продвинуті» читачики навчилися створювати онлайн-пазли та кросворди за мотивами казок, тим самим закріпили свої знання, проявили кмітливість і ерудицію, уміння користуватися сучасними гаджетами і творчо використовувати прочитане.

Уже давно виросли читачі перших творів Оксани Іваненко. На зміну їм прийшли молодші покоління, які так само щиро захоплюються книжками письменниці.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool