У Кропивницькому бібліотекарі провели історичну панораму

Жовтень 12, 2018 | Новини | Переглядів: 752 | Коментарі: 0

Напередодні Дня Захисника України у бібліотеці-філії №4 міської централізованої бібліотечної системи міста Кропивницького (вул. Яновського, 60) за участі головного отамана Кіровоградської обласної громадської організації «Центральний козацький округ», офіцера запасу Збройних Сил України, письменника, генерал-полковника козацтва Валентина Карпова та Голови Кіровоградського обласного клубу «За правову державу», полковника козацтва Віталія Короткова відбулася історична панорама «Лине слово козацьке з далеких віків».

Запрошені на захід учні 5-х класів навчально-виховного об’єднання №17 взяли участь у яскравому дійстві – посвяти у козаки, під час якого дізналися багато цікавих фактів з часів козацтва та переглянули книжкову виставку-панораму «Відлуння козацької величі», що експонується у читальній залі бібліотеки та дає можливість поглибити свої знання з історії козацького руху.

Бібліотекарі закликали юних козачат бути гідними козацької слави своїх предків, любити Україну, берегти її волю і незалежність, вивчати героїчне минуле нашого народу.

Ірина Абрамова
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool