У Кропивницькому бібліотекарі провели історичний етюд

Березень 08, 2018 | Новини | Переглядів: 1079 | Коментарі: 0

Стара латинська мудрість називає історію вчителькою життя.

Тому кожне покоління звертається до минулого, щоб почерпнути звідти досвіду для сучасного й майбутнього. У рамках відзначення 100-річчя Української революції в бібліотеці-філії №10 відбувая історичний етюд «Україна в революційну добу 1917-1921 років».

На той час у всіх регіонах країни розвивався національний рух, створювалися та діяли українські органи влади, політичні партії та громадські інституції, відроджувалася культура.

Учасники заходу дізнались про перебіг революційних подій. Переглянули кадри документальної відеохроніки. А виставка, «Визначні діячі української революції 1917-1921р.р.», познайомила з галереєю видатних діячів, які формували ідеологію і порядок денний революційного руху.
 Користувачі бібліотеки дійшли до висновку, що визначальним змістом цієї революції стала боротьба за відродження української нації, утворення власної державності. Героїчна боротьба українського народу стала прикладом і дала досвід наступним поколінням українців.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool