У Кропивницькому бібліотекарі провели хвилину пам’яті

Лютий 01, 2017 | Новини | Переглядів: 1130 | Коментарі: 0

Хто не знає свого минулого, не вартий свого майбутнього. Людина, яка не знає минулого – як перекотиполе, куди вітер подме, туди воно і котиться.

Саме тому ми повинні знати свою історію . А історія наша полита кров’ю і сльозами. Однією з найтрагічніших її сторінок є бій під Крутами.

Героям, що загинули в страшному бою під Крутами – присвятили хвилину пам’яті бібліотекарі філії № 18. Прозвучала розповідь про події, які відбулися на залізничній станції Крути 29 січня 1918 року під час наступу більшовицьких військ на Київ. Учасники заходу декламували вірші, а також переглянули літературну виставку.

Читачі залюбки поділилися з нами своїми враженнями від заходу:

«Я дізналася більше про страшну трагедію під Крутами, мені було дуже цікаво прослухати і дізнатися ще більше для себе». (Ю.Мизь, 24 р.)
«Ті хлопці дуже сміливі, думаю, що вони хотіли жити, вони не хотіли собі такої долі, але так вийшло, що вони воювали і гідно загинули». (Д.Патлач, 15р.)

«Мені сподобалось, що наші студенти в ті роки показали єдність, що можуть постояти за себе, за свою свободу і що ми можемо боротися за краще майбутнє».(С.Сокур, 30 р.)

Діти - майбутнє України, саме їм розбудовувати нашу державу завтра, тому свою історію, її трагічні сторінки вони мають пам'ятати.

Т.Княгницька
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool