У Кропивницькому бібліотекарі провели годину роздумів

Грудень 03, 2016 | Новини | Переглядів: 981 | Коментарі: 0

СНІД – одна з найбільш трагічних проблем, з якою зіткнулося людство у ХХ столітті. На жаль, з нею ми увійшли і у ХХІ століття.

В рамках проведення Дня інформації «Ми обираємо життя» в бібліотеці-філії №4 міської централізованої бібліотечної системи ( вул. Яновського,60) організовано і проведено ряд профілактичних заходів, як то година роздумів «Подумай про майбутнє – обери життя», на яку були запрошені учні 8 класу НВО №32.

Підлітки мали можливість поспілкуватися з представниками Товариства Червоного Хреста України Наталією Валеріївною Чіпиленко та Оленою Миколаївною Гончаренко, отримати елементарні знання про СНІД, основні шляхи зараження цією хворобою та заходи щодо її профілактики.

Для ефективного засвоєння почутого матеріалу бібліотекарі продемонстрували відео-факт « СНІД – знати, щоб жити». Також було переглянуто відеоролик про зміни у психіці людини під дією наркотичних речовин.

Підсумовуючи і аналізуючи побачене і почуте, школярі зрозуміли, що від ВІЛ/СНІД ніхто не застрахований, але дбаючи про своє здоров’я та підтримуючи здоровий спосіб життя ризик заразитися ВІЛ стає мінімальним.

Протягом дня бібліотекарі запрошували користувачів ознайомитися з виставкою-застереженням «СНІД: варто знати більше», де була представлена література, з якої читачі змогли дізнатися багато корисної інформації, знайти відповіді на болючі питання.

СНІД – одна з найбільш трагічних проблем, з якою зіткнулося людство у ХХ столітті. На жаль, з нею ми увійшли і у ХХІ століття.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool