У Кропивницькому бібліотекарі провели годину мужності

Жовтень 15, 2016 | Новини | Переглядів: 748 | Коментарі: 0

Напередодні Днів українського козацтва і Захисника України працівники бібліотеки-філії №4 Кропивницької міської централізованої бібліотечної системи (вул. Яновського,60) підготували та провели для учнів 7 «Б» класу навчально-виховного об’єднання №32 годину мужності «Їх в бій вела любов до України».

Учасники заходу прослухали цікаву інформацію з історії козацтва, їх побуту і традицій, а взявши участь у «Козацьких забавах», хлопці мали змогу продемонструвати свої знання, силу, спритність і кмітливість, а дівчата – вміння надавати невідкладну допомогу.
Жага до перемоги переповнювала серця юних козачат та спонукала до фізичного вдосконалення і вивчення бойових традицій українського народу.

Людмила Кошель
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool