У Кропивницькому бібліотекарі провели для малечі майстер-клас

Вересень 16, 2018 | Новини | Переглядів: 864 | Коментарі: 0

Працівники бібліотеки-філії №4 міської централізованої бібліотечної системи Кропивницького взяли активну участь у святкуванні Дня міста. 

Протягом дня було проведено цикл заходів, присвячених цій знаменній даті.

На центральній вулиці міста Дворцовій бібліотекарі філії провели для малечі майстер-клас з виготовлення паперових парасольок. За допомоги бібліотекаря Людмили Вейчук, дітлахи створювали різнокольорові парасольки, отримавши за активну участь у акції солодкі сюрпризи.

Бібліотекар абонементу Наталія Місаєва презентувала користувачам книжково-ілюстративну виставку-панораму «10 місць, які варто відвідати у Кропивницькому». Помилуватися вишуканістю, красою та неповторністю нашого міста запрошував усіх охочих краєзнавчий променад «Наше місто: від подиху століть до сьогодення».

Цього дня було визначено переможців вікторини «Краєзнавчий портрет міста», а найменші учасники святкування, що брали участь у конкурсі дитячого малюнку «Я люблю свій рідний край», були нагороджені значками та іншими сувенірами.

Абрамова І.В.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool