У Кропивницькому бібліотекарі провели читай-ярмарок

Квітень 11, 2017 | Новини | Переглядів: 918 | Коментарі: 0

У рамках проведення Всеукраїнського тижня дитячого читання у бібліотеці-філії №4  (вул. Яновського,60) для читачів молодшого шкільного віку було проведено читай-ярмарок «Казково-карусельна дзиґа»

Насичена програма заходу передбачала участь дітей у різноманітних іграх, вікторинах, конкурсах та майстер-класах.

Подорожуючи бібліотечними лабіринтами, діти розв’язували ребуси, відгадували загадки, відповідали на питання казкової вікторини, впізнавали за описом-характеристикою казкового героя.

Діти полюбляють гортати сторінки книжок, радо відвідують бібліотеку, цікавляться новинками, ознайомлюються з новими дитячими періодичними виданнями. Тож, бібліотекарі філії всіляко намагаються сприяти розвитку пізнавальної активності та творчих здібностей малечі, наголошуючи, що вікова мудрість зберігається саме у книгах. Той, хто багато читає – той багато знає, а хто багато знає – той неймовірну силу має.

Ірина Абрамова
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool