У Кропивницькому бібліотекарі провели бібліопікнік

Серпень 20, 2020 | Новини | Переглядів: 683 | Коментарі: 0

20 серпня працівники обласної бібліотеки для юнацтва імені Євгена Маланюка спільно  з Регіональним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Кіровоградській області та ТІМО «Відкриті двері» провели бібліопікнік «Відчуй енергію своєї Батьківщини», приурочений до Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України

З 10-ї години на вулиці Дворцовій, біля будівлі бібліотеки, увазі містян пропонувалися книжкові виставки «Україна в музиці та живописі», «Ми – українці. Були. Є. будемо!», «Незалежність України в сучасному просторі», виставка фотофактів «Україна незалежна»; арт-майстерня з патріотичного розпису та інтелектуальна вікторина «Міфи та реалії української державності» на краще знання цікавих фактів про свою Батьківщину. Це і головні символи України, і найглибша станція метро, і хрещення України і ще багато чого іншого. 

Охочі мали змогу записати поздоровлення для створення єдиного відеоролика «Селфі привітання Україні» та спільного фотоколажу «Я люблю Україну» із використанням цитат вірша Юлії Хандожинської «Берегиня».


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool