У Кропивницькому бібліотекарі організували яскраве дійство

Травень 09, 2018 | Новини | Переглядів: 896 | Коментарі: 0

Чимало свят дарує нам весна. Та найбільш зворушливе для нас - величне свято Перемоги.

Воно ніколи не затьмариться у віках і в душах наших буде завжди жити. «Подвиг безсмертний – пам’ять нетлінна», таку назву мав День ветерана, організований колективом бібліотеки-філії №10 для жителів свого мікрорайону.

Для ветеранів було організоване яскраве дійство, де звучали пісні часів війни, декламувалися вірші про героїзм нашого народу. Про участь наших земляків у війні учасники заходу дізналися з матеріалів виставок: «Тихі зорі пам’яті»; «Солдати слави не шукали»; «Моє дитинство вбите на війні…».

А виконання пісень співочим гуртом «Берегиня», зачіпало найчутливіші струни душі, на очах бриніли сльози. Закінчився захід врученням квітів та подарунків ветеранам.

Скуштували й страви з польової кухні.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool