У Кропивницькому бібліотекарі організували респект-зустріч

Березень 20, 2018 | Новини | Переглядів: 1080 | Коментарі: 0

Респект-зустріч учнів навчально-виховного об’єднання №17 з Павлом Чорним відбулася у бібліотеці-філії №4 міської централізованої бібліотечної системи міста Кропивницького напередодні Всесвітнього дня поезії.

Павло Чорний – відомий поет, прозаїк, дитячий письменник, філософ, педагог, автор пісень, громадський діяч, координатор обласного відділення Асоціації українських письменників, є автором понад 60 дитячих книг, найвідомішими з яких є поетична збірка «Дребезги», книги для дітей «Света и конфета: сказки от дяди Паши», «Татова книжка». 

Павло Георгійович має оригінальний погляд на творчість, сильну енергетику, володіє даром дитячого світовідчуття. Мабуть, це і є головним секретом його успіху. У захоплюючій і доступній формі автор пояснив юним читачам про найголовніші життєві цінності, світоглядні орієнтири праведного дорослого життя. Діти прослухали уривок з «Татової книжки» у виконанні автора. Книга автора вчить розрізняти добро і зло, знаходити вірні життєві орієнтири.

Відбулася жива розмова учасників зустрічі з поетом-земляком. Діти цікавилися, у якому віці Павло Георгійович написав перший вірш, як народжуються вірші, звідки беруться образи, скільки часу треба, щоб народився вірш.

Зустріч пройшла у піднесеному настрої, автор подарував для користувачів бібліотек підбірку літератури, а бібліотекарі подякували Павлу Георгійовичу за приємні хвилини спілкування та привітали з перемогою його «Татової книжки» у номінації «Світ дитинства» на Всеукраїнському конкурсі «Краща книга України» та запросили присутніх на пам’ятне фото із поетом-земляком.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool