У Кропивницькому бібліотекарі організували правову гру

Грудень 13, 2017 | Новини | Переглядів: 750 | Коментарі: 0

В рамках Тижня права у Кіровоградській центральній бібліотеці (площа Дружби Народів, 6) для учнів 4-Б класу школи №26 відбулась правова гра “Будуємо правовий дім для Дюймовочки” (за змістом казки Г. К. Андерсена).

Вперше познайомившись з Дюймовочкою в дитинстві ми переживали за головну героїню, співчували їй і не задумувались – скільки ж було допущено порушень по відношенню до маленької дівчинки!

Під час гри діти емоційно визначали порушення прав казкової героїні, із «правових цеглинок» ( прав на життя, на ім’я, на житло, на піклування батьків та інших) зводили будинок, в якому Дюймовочці буде зручно та затишно, а також і вивчали права, які має кожна дитина.

Пригадуючи свої права, діти не забули, що у них є і обов’язки, які потрібно виконувати. Насамкінець Правознайка своїм Указом присвоїв учням звання знавців прав дитини.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool