У Кропивницькому бібліотекарі організували патріотичну панораму

Січень 19, 2018 | Новини | Переглядів: 981 | Коментарі: 0

День 22 січня увійшов в історію нашої країни як велике державне свято – День Соборності України. Саме до цієї знаменної події 19 січня у бібліотеці-філії №4 було проведено патріотичну панораму «Живи, Україно, для щастя і волі!».

Бібліотекарі розповіли учням 6 «Б» класу навчально-виховного об’єднання №17 про передумови подій на об’єднавчому русі, які наприкінці 1918 - початку 1919 року охопили всю Україну, про урочисте святкування об’єднання УНР і ЗУНР, яке і понині залишило глибинний слід в історичній пам'яті українців.

Школярі переглянули відео про вікопомний Акт Злуки, жваво обговорили питання «Що означає для кожного Соборна Україна?», взяли активну участь у історичній вікторині.
Бібліотекарі запропонували ознайомитися з оформленою у читальній залі книжковою виставкою, що висвітлює шляхи становлення державності та знайомить з ідейними провідниками української соборності.

Наостанок усі присутні на заході помолилися за Україну під звучання Духовного Гімну України «Боже, великий, єдиний, нам Україну храни!».

Ірина Абрамова
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool