У Кропивницькому бібліотекарі організували меморі-дайвінг

Травень 16, 2018 | Новини | Переглядів: 865 | Коментарі: 0

Шануймо пам’ять наших предків – вони лишили нам багато цінностей, якими тепер користуємось і які ми повинні доповнити і збагатити.

До Всеукраїнського дня сім’ї в бібліотеці-філії №10 відбувся меморі-дайвінг «Історія однієї родини». 

Учасники заходу познайомитись з історією родини Луньових, яка жила і живе поряд з нами багато років. Багатьох членів цієї родини опалила війна, але вони витримали, різними шляхами повернулися додому і поєднали свої долі. Це родина Героя Радянського Союзу Павла Федоровича Луньова. Вулиця, на якій знаходиться наша бібліотека носить його ім’я. Жителі мікрорайону гордяться, що мають таких відомих односельців. Всі відвідувачі бібліотеки були в захваті від виставки «Світлини родини Луньових».

А з допомогою слайд-презентації, бібліотекарі розповіли гостям історію цієї родини від найстаршого покоління до наймолодшого. Звучали гарні пісні на родинну тематику у виконанні гурту « Берегиня». А на закінчення заходу, бібліотечні працівники побажали нащадкам козака Луньова і всім завадівцям натхнення, щастя, добробуту та любові в їх родинах!
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool