У Кропивницькому бібліотекарі організували літературний пінг-понг

Червень 14, 2018 | Новини | Переглядів: 1105 | Коментарі: 0

«Знайди казковому герою пару» - це під такою назвою в бібліотеці-філії №10 відбувся літературний пінг-понг. На захід завітали маленькі користувачі.

На початку була представлена тематична поличка «Тебе запрошує цікава казка»…

Казка запросила нас на гостини, щоб дізнатися, чи добре ми пам’ятаємо її. Літературний пінг-понг складався з 5 турів, кожен з яких проходив у вигляді вікторини. В казковій країні малеча зустрілася з улюбленими героями. Де вони випробували свої сили в інтелектуальних вікторинах: «Назвіть ім’я казкового героя»; «Упізнай казку»; «Чи уважний ти читач?».

Погралися в літературний пінг-понг. Відгадували пісні казкових героїв і самі їм підспівували. Найбільше дітям сподобався конкурс «З якої казки предмет?», під час якого учасники заходу вгадували казки за підказками з кошика. Захід пройшов активно і весело. Маленькі користувачі показали себе справжніми знавцями казок, адже багато їх читають і знають їхніх героїв. А на закінчення відбувся флешмоб «Моя улюблена казка!».

Яскраве веселе свято залишило незабутні враження.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool