У Кропивницькому бібліотекарі організували історичну подорож

Листопад 09, 2017 | Новини | Переглядів: 846 | Коментарі: 0

Здійснили історичну подорож під мовними вітрилами у часи Нестора Літописця та братів-просвітителів Кирила і Мефодія «Дзвенить струмочком рідна мова» учні 5 класу навчально-виховного об’єднання № 32, завітавши 9 листопада до бібліотеки-філії №4 міської централізованої бібліотечної системи (вул. Яновського,60).

Школярі прослухали розповідь бібліотекарів про трагічну долю української мови, яку протягом віків вороги української держави намагалися знищити, кинути у вічне забуття. Та не зреклися українці рідної мови, берегли її як коштовну перлину та передавали із покоління у покоління.

Присутні на заході продемонстрували високий рівень знань з рідної мови, взявши участь у мовних конкурсах і вікторинах, декламували поезію, переглянули відеопрезентації, ознайомилися з розгорнутою у читальній залі книжковою виставкою-експозицією «Мова народу – його святиня».
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool