У Кропивницькому бібліотекарі організували День відкритих дверей

Вересень 16, 2017 | Новини | Переглядів: 1021 | Коментарі: 0

«Наші серця для Вас відкриті!» - під такою назвою 15 вересня в бібліотеці-філії №10 відбувся День відкритих дверей. Захід розпочався лібмобом «Як знайти бібліотеку?». Під час якого ми дізналися, що жителі мікрорайону Завадівка знають місцезнаходження бібліотеки та полюбляють її відвідувати.

Завітали на день народження до бібліотечної країни дорослі і діти. Цього дня наймолодші відвідувачі побували у гостях у Добрячка. Який розповів дітям про виникнення першої книги та бережливе ставлення до неї. Також відбувся бібліотечний урок «Бібліотека – цілий Всесвіт» на якому учні старших класів ознайомилися із каталогами та навчились користуватися ними. А учні 4-5 класів за допомогою бібліографічної пізнавально–розважальної гри «Казкові герої планети Мунтляндії» помандрували до казкових героїв мультфільмів та книжок.

Під час літературної експедиції «Легенди рідного краю» були наведені найцікавіші факти, сказані найкращі слова про наш край. Експедиція відбулася, тому що учасники заходу знають та вивчають легенди рідного краю.
Окрасою Дня відкритих дверей стала виставка-захоплення «Дитячі руки творять дива».

Також цього дня діяли такі акції:
- Приведи в бібліотеку друга;
- Даруєш книгу в бібліотеку – даруєш частину свого серця людям»;
- Пробачимо боржникам»;
У бібліотеці було гамірно, а закінчився День відкритих дверей сучасним дійством – флешмобом «Я люблю свою бібліотеку».
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool