У Кропивницькому бібліотекарі організували День ветерана

Травень 09, 2017 | Новини | Переглядів: 960 | Коментарі: 0

«Пам’ятаємо про подвиг», таку назву мав День ветерана, організований колективом бібліотеки-філії №10 для жителів свого мікрорайону.

72 роки віддаляють нас від Дня Перемоги. Цей день наближали, як могли, люди котрим було нелегко в ті вогненні літа. Не щезне з пам’яті людської, не піде в забуття великий подвиг і велика трагедія нашого народу. Вшановуючи світлу пам’ять тих, хто ціною свого життя захищав людство від фашизму, ми звертаємо свої вдячні погляди до ветеранів війни.

Для них було організоване яскраве дійство, де звучали пісні часів війни, декламувалися вірші про героїзм нашого народу. Про участь наших земляків у війні учасники заходу дізналися з матеріалів виставок: «Немеркнуче світло великого подвигу»; «Солдати слави не шукали»; «Моє дитинство вбите на війні…».

А виконання пісень співочим гуртом «Берегиня», зачіпало найчутливіші струни душі, на очах бриніли сльози.

Закінчився захід врученням квітів та подарунків ветеранам. Скуштували й страви з польової кухні.

«Пам’ятаємо про подвиг», таку назву мав День ветерана, організований колективом бібліотеки-філії №10 для жителів свого мікрорайону.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool