У Кропивницькому бібліотекарі організували час дискусійного інтерв’ю

Червень 26, 2018 | Новини | Переглядів: 984 | Коментарі: 0

Народна мудрість говорить: «Хто друг поганим звичкам, той ворог собі» У багатьох, особливо у молоді, неправильне уявлення про шкідливі звички. 

Люди помиляються, вважаючи їх розвагою та відносять у світ приємних відчуттів. Вони навіть не підозрюють, яку небезпеку приховують у собі ці задоволення.

Старші школярі бібліотеки-філії №10, під час дискусійного інтерв’ю «Молодь в оманному світі спокус», вели мову про наслідки які спричиняють нешкідливі на перший погляд захоплення. До якої життєвої трагедії вони призводять. З нею пов’язують і падіння звичаїв, і зростання злочинності, і збільшення транспортних пригод на дорогах.

Учасники заходу познайомилися з матеріалами тематичної полички «Шкідливим звичкам - ні!» та прийшли до висновку, що цьому питанню треба приділяти більше уваги у кожній сім'ї, школі, у навчальних закладах, на підприємствах, популяризувати знання про їх шкідливість серед молоді. Суспільство повинне знати, що шкідливі звички - це дуже небезпечна хвороба, тому необхідна активна боротьба з нею на всіх рівнях.

   


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool