У Кропивницькому багатоповерхівку без попередження залишили без газопостачання

Вересень 23, 2021 | Новини | Переглядів: 1518 | Коментарі: 0

Сьогодні, 23 вересня, у місті Кропивницький мешканці будинку по вулиці Зінченка, 7 несподівано залишилися без газу у своїх домівках.

«О 10 годині я готувала їжу та раптом побачила, що на сковорідці перестали тушкуватися овочі. Спочатку я не зрозуміла, чому перестав горіти вогонь на газових горілках. Пішла подзвонити на 104, де мені відповіли, що вони не знають, чому немає газу у мене вдома за адресою Зінченка,7, бо роботи газовики проводять за адресою вул Куроп'ятникова, 21 та 23. Працівник служби 104 взяв мої контактні дані та пообіцяв з'ясувати ситуацію, та повідомити мене. Але цього не відбулося. Тому я знову зателефонувала до цієї аварійної служби та взнала, що і наш дім відімкнули від газу, а газопостачення буде відновлено після 17-00. У мене виникло питання: чому на сайті підприємства про тимчасове припинення газопостачання немає будинку Зінченка, 7? На це в підприємстві відповісти не змогли. Тоді я зателефонувала за номером 301530 та попрохала дати телефон керівника, нащо мені відповіли, що таким питанням, який мене хвилює він займатися не буде, але все ж я додзвонилася до приймальні, де мені сказали, що розберуться. Я все розумію, що можуть виникнути різні ситуації, але можна було пройтися по квартирах та попередити про відключення. А так відімкнули цілий будинок без попередження, об'яви на під'їзді немає, навіть не знали, що труба зв'язана з нашим будинком, а це службова недбалість», - говорить мешканка будинку по вул Зінченка, 7.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool