У Кропивницькому Андрій Табалов прозвітував за перший рік своєї депутатської діяльності

Жовтень 26, 2016 | Новини | Переглядів: 1195 | Коментарі: 0

Секретар міської ради Кропивницького Андрій Табалов став першим з депутатів міської ради, який публічно прозвітував за перший рік своєї депутатської діяльності.

Зустріч з мешканцями міста відбулася сьогодні, 26 жовтня у мікрорайоні Велика Балка, на розі вулиць Шевченка і Сєдова. Це територія 42-го виборчого округу, який і є зоною відповідальності Андрія Табалова у міській раді.

Про це FOTOINFORM.NET  повідомили у прес-службі Кіровоградської міської ради

Близько сотні жителів навколишніх вулиць різного віку – і літніх, і молодих, і навіть дітей прийшли поспілкуватися із секретарем міської ради, обговорити проблеми, порадитися, як краще облаштувати життя у місті вцілому і в рідному мікрорайоні зокрема.

- Звіт кожного депутата має прозвучати у місті публічно, - відзначив у своєму вступному слові Андрій Табалов. – Результат роботи кожного обранця, кому люди довірили представляти свої інтереси у міській раді, має бути донесений до громади. Виборцям насправді надзвичайно важливо знати, що зроблено і які перспективи у мікрорайону. При цьому, в першу чергу, їх цікавить не щось абстрактне, а конкретні речі: чи вирішуються проблеми, з якими вони зустрічаються щодня. Чи вчасно вивовзится сміття? Чи регулярно ходить транспорт?, Чи є поряд аптека і магазин? Чи освітлюється територія у вечірній час? І багато інших.

Ефективно вирішувати такі проблеми комплексно, по всьому місту, на всіх етапах – від бюджетного планування до реалізації безпосередньо на місці можна лише за умови командної роботи у міській раді, переконаний Андрій Табалов.
У тому, що сьогодні міську владу представляє команда, мешканці Великої Балки пересвідчилися на власні очі. Разом із секретарем міської ради на зустріч приїхали керівники виконавчих органів, комунальних підприємств, колеги – депутати усіх рівнів: від районної до обласної. Усі готові до відвертої розмови, до чесних відповідей на часто незручні запитання. Крім живої розмови, учасники зустрічі мали можливість надати свої пропозиції у письмовій формі. Пошту для секретаря міської ради приймала спеціально облаштована для цього скринька. Жодне звернення не буде залишене без уваги, запевнив Андрій Табалов.

Під час свого спілкування з людьми секретар міської рази неодноразово підкреслив важливість співпраці з квартальними комітетами мікрорайону - №№18, 19, 20, 21, 23 та з ЖЕО №2.

- Завдяки керівнкам цих організацій я справді тримаю руку на пульсі життя мікрорайону і оперативно дізнаюся про проблеми та потреби мешканців Великої Балки, акцентував увагу Андрій Табалов.

Депутат визначив і коло першочергових проблем, які потрібно вирішувати на місці. Насамперед - це відновлення вуличного освітлення, вивезення сміття, покращення транспортного сполучення, особливо у вихідні дні, ліквідація стихійних звалищ, ремонт розбитих доріг, які подекуди навіть без асфальту.

Одним із перших депутатських запитів Андрія Табалова стала ініціатива відкрити у мікрорайоні аптеку, про що неодноразово у своїх зверненнях просили місцеві жителі. Сьогодні це питання активно обговорюється з підприємцями - представниками аптечного бізнесу.
Мешканці доброзичливо сприйняли звіт свого депутата, бо все, про що він звітував робилося у них на очах, за їхніми зверненнями і на їхнє прохання.

Згадали і проведений спільно всією громадою суботник під час місячника довкілля, коли разом встановили футбольні ворота і лавочки на спортивному майданчику, прибирали стихійне звалище, виготовили та встановили дошки для оголошень по вулицях Сєдова та Чайковського, облаштовували територію навколо майбутніх дитячих майданчиків, посадили саджанці декоративних дерев, побілили дерева.
Дружно у мікрорайоні вітали ветеранів Другої світої війни, поздоровили зі столітнім ювілеєм Антона Філатовича Волчека, колишнього військового льотчика.

Не залишилися без уваги і малеча. До Дня захисту дітей відкрили такі бажані для дітвори дитячі майданчики на перехрестях вулиць Світла – Шевченка, Шевченка – Сєдова та на вулиці Криничуватій.
На території Великої Балки стало ошатніше. У серпні тут найпроблемніші ділянки прогрейдерували та виконали ямковий ремонт доріг. Це відразу відчули жителі вулиць Шевченка, Сєдова, Криничуватої, Галушкіна, Світлогорської, Колодязьної та провулків Спаського, Степового, Ананіївського.

Є надія, що цього року частково вдасться вирішити і проблему вуличного освітлення Для цього потрібнов встановити до десятка ліхтарів на вулицях Світлій, Матросова, Архітектора Паученка.
- Я зробив відповідний депутатський запит на КП «Міськсвітло» щодо відновлення зовнішнього освітлення. Це питання перебуває на контролі, - повідомив Андрій Табалов. – Роботи заплановано виконати вже у 4 кварталі поточного року.

Люди побачили, що справи, за умови активної роботи депутата, можуть зрушити з мертвої точки, побачили і результат такої роботи. Тож пропозицій поліпшення умов життя на Великій Балці сьогодні було достатньо, адже проблемних моментів поки що вистачає на багатьох вулицях та провулках.

- Ці пропозиції я подаю до головного управління ЖКГ міської ради для формування галузевих програм соціально – економічного розвитку міста на 2017-2021 роки, - запевнив виборців секретар міської ради. – з моєї ініціативи вже запланована обрізка дерев по вулиці Петропавлівській, а на прохання мешканців будинків на цій вулиці я звернувся до ОКВП «Дніпро-Кіровоград» щодо заміни водопровідної мережі та очищення питних колодязів у мікрорайоні. Ці роботи вже внесено до плану проведення попереджувально – профілактичних заходів щодо заміни трубопроводів водогону, які віджили свій вік.

Наша спільна робота – це тільки початок, наголосив Андрій Табалов і висловив тверде переконання, що разом неодмінно вдасться реалізувати ще багато важливих намірів, планів і цікавих проектів.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool