У Кропивницькому Андрій Райкович звернувся до містян

Березень 06, 2022 | Новини | Переглядів: 1425 | Коментарі: 0

У Кропивницького на сьогодні є три найважливіших завдання: допомога армії, укріплення оборонного периметру, прийом біженців. На цьому наголосив міський голова Андрій Райкович у своєму зверненні до кропивничан сьогодні, 06 березня.

"Одинадцятий день війни. Цієї ночі приймали величезну кількість людей, вимушених покинути рідну домівку через бойові дії в українських містах. Це вже цілі потоки біженців. По ходу міняємо принцип логістики їхнього розміщення. Найбільше уваги – родинам з грудними дітками, вагітним, інвалідам, - відзначив Андрій Райкович. - Не дивлячись на те, що ресурс більшості комунальних служб задіяний на облаштування оборонних споруд, комунальники встигають реагувати на зміну погодних умов, справлятися з поривами на теплових мережах, вивозити сміття.
Дякую всім, хто готує обіди для оборонців і біженців, хто допомагає речами, хто плете маскувальні сітки і збирає все необхідне для фронту.
Вас же, дорогі мої, прошу бути обережними під час повітряної тривоги! Почули сирену, побачили повідомлення в мережах – негайно спускайтеся в укриття. Не забудьте про немічних. Не треба бігти в ліфти – краще сходами. Не біжіть до вікон. Пам’ятайте про світломаскування! Хто ще не убезпечив вікна, скоч у всіх під руками, зробіть це на всяк випадок. Береженого Бог береже.
Маю інформацію, що п’яні вештаються по місту. Значить підпільники не вгомонилися? Повідомляйте про них, поліція більше з ними церемонитись не буде!
І не забувайте про економію ресурсів. Нам треба вистояти! Нам потрібно перемогти! Слава Україні!", - написав у телеграм каналі Андрій Райкович   


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool