У Кропивницькому Андрій Райкович проінспектував температурний режим у дитячих садках

Жовтень 19, 2016 | Новини | Переглядів: 863 | Коментарі: 0

Шість садочків без тепла лишалось на сьогодні, 19 жовтня, у Кропивницькому. Заклади не отоплюють через пориви тепломереж. Інспектував, як гріються дошкільнята, поки тепла немає міський голова Андрій Райкович разом зі своїм профільним заступником Наталією Дзюбою.

У дитячому садочку №2 в групах + 20. Тут гріють обігрівачами. Бо через порив мережі, ТЕЦ тепло в заклад ще не подала. Вихователі запевнюють, що маленьких відвідувачів закладу не поменшало. Сьогодні вихованців садочку ще більше, ніж завжди.

Про це FOTOINFORM.NET  повідомили у прес-службі Кіровоградської міської ради

У садочку № 28, без обігрівачів температура тримається на позначці 16 градусів. Проте малюки на холод не скаржаться. Дітей тепло одягають батьки, а вихователі влаштовують побільше рухливих ігор.

Ще до учора було прохолодно і в садочку № 61. Проте сьогодні зранку тепло вже включили. Батареї почали теплішати, в приміщеннях 17 градусів тепла. Запустили тепло і в ДНЗ № 14. Зранку в приміщенням почали топити, проте тут продовжують підігрівати обігрівачами, аби малеча не мерзла. Зараз аварійні бригади трудяться без перепочинку, аби ліквідувати всі пориви, що є в місті. Обіцяють що протягом завтрашнього дня тепло буде в усіх садочках.

- Я особисто контролюю ті об’єкти де ще не підключене постачання, – наголосив Андрій Райкович. - Тепловики щогодини підключають об’єкти, роблять все, щоб дитячі садочки були підключені до тепла першочергово. В школах Кропивницького включити опалення планують з 26 – 27 жовтня, аби прогріти класи до 31 жовтня. Саме тоді діти повернуться зі шкільних канікул.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool