У Кропивницькому Андрій Райкович доручив моніторити, як харчуються діти в школах та садках

Червень 12, 2017 | Новини | Переглядів: 733 | Коментарі: 0

Сніданки і обіди для учнів закладів освіти у Кропивницькому, які перебувають у пришкільних таборах, мають готуватися виключно із найсвіжіших продуктів, які пройшли належну санітарну перевірку.

Жорсткий контроль за належною якістю харчування дітей має забезпечити управління освіти міської ради. Таке завдання поставив перед керівниками галузі міський голова Андрій Райкович під час апаратної наради сьогодні, 12 червня повідомляє сайт КМР

Минулого тижня в деяких засобах масової інформації з’явилася інформація від моніторингового центру голови ОДА щодо фактів використання в школах Кропивницього продуктів із простроченим терміном зберігання.

- Хто дозволив годувати дітей такими продуктами? Яка школа? – поставив питання перед управлінням освіти міської ради Андрій Райкович. - Я особисто відвідую харчоблоки в школах і дитсадках. Як це і коли могло статися? Маєте дати відповідь зараз!

Начальник управління освіти Лариса Костенко пояснила, що рейдові перевірки якості харчування в школах проводяться силами управління і санепідемстанції постійно, якраз за дорученням міського голови. І ще у лютому в ЗОШ № 26 виявили яйця, термін придатності яких мав закінчитись за два дні. Яйця ще можна було вживати, проте їх конфіскували самі перевіряючі. А інформація, подана в газетах не є достовірною. Андрій Райкович доручив спеціалістам і надалі моніторити, як харчуються діти в школах та садках. Їжа має бути тільки свіжою, якісною і корисно та від виробника, який заслуговує на довіру.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool