У Кропивницькому актори театру читатимуть для дітей казки

Листопад 03, 2022 | Новини | Переглядів: 925 | Коментарі: 0

Обласна універсальна наукова бібліотека імені Дмитра Чижевського спільно з Кіровоградським академічним обласним українським музично-драматичним театром імені Марка Кропивницького започатковує новий проєкт

Кожному з нас в дитинстві тато чи мама, бабуся чи дідусь читали книжки. Як же це було класно! Ось і ми вирішили створити затишну атмосферу і подарувати дітям та дорослим насолоду від прослуховування живого читання.

Допомагатимуть нам актори Кіровоградського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Марка Кропивницького Дарія та Євген Скрипники.

Запрошуємо батьків з дітьми на першу зустріч Родинного клубу, яка відбудеться 5 листопада 2022 року об 11:00 у відділі мистецтв нашої бібліотеки.

Дарія та Євген читатимуть казку кропивницької письменниці Надії Гармазій «Марго та Єдиноріг, що жив у буфеті». Вона чудова, повна пригод і солодких фантазій!


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool