У Кропивницькому 80,8 мільйона гривень будуть використанні для придбання 22 тролейбусів

Липень 30, 2016 | Новини | Переглядів: 983 | Коментарі: 0

У Кропивницькому міська рада затвердила Програму розвитку міського пасажирського транспорту та зв’язку.

Відповідно до затвердженої прогроами, основними пріоритетними напрямками на 2016 рік у сфері розвитку пасажирських перевезень стануть:
повернення на маршрути автобусів великої та середньої місткості;
обладнання пристроями GPS навігації та підключення всіх автобусів до єдиної диспетчерської служби для забезпечення жорсткого контролю за роботою громадського транспорту;
сприяння перевізникам та створення умов для оновлення міських автобусів, у тому числі їхньої заміни на автобуси більшої місткості;
активізація роботи з Управлінням патрульної поліції у м. Кіровограді щодо заборони стоянок на зупинках громадського транспорту та у місцях обмеженої пропускної спроможності центральних вулиць міста, зокрема вулиць Великої Перспективної, Преображенської, Шевченка, Шульгиних, Декабристів, В’ячеслава Чорновола;
придбання 2 одиниць електротранспорту для відновлення соціально - важливих тролейбусних маршрутів за рахунок коштів міського бюджету по програмі співфінансування Фондом регіонального розвитку та придбання 20 одиниць електротранспорту для комунального підприємства, з метою оновлення рухомого складу, наявності власного міського комунального транспорту та поліпшення обслуговування пасажирів з обмеженими фізичними можливостями.

За інформацією начальника управління розвитку транспорту та зв’язку Олександра Вергуна, бюджет програми складаю 98, 6 мільйонів гривень, левова частка з яких – 80,8 мільйона гривень будуть використанні для придбання 22 тролейбусів.

Прийняття Програми дозволить в обласному центру продовжити практику організації регулярних спеціальних перевезень до садово-городніх товариств пільгових категорій громадян, визначених чинним законодавством (347 тис. грн), забезпечити перевезення пільгових категорій громадян міським пасажирським електротранспортом (16, 2 млн. грн) та надати пільги на послуги зв’язку категоріям громадян, які мають на це право (1,29 млн. гшрн).

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool