У Кропивницькому 43 посадовим особам міської ради вручили свідоцтва

Грудень 15, 2016 | Новини | Переглядів: 1059 | Коментарі: 0

Сьогодні, 15 грудня, у міській раді Кропивницького відбулося підведення підсумків навчання посадових осіб міської ради у 2016 році.

Підвела підсумки і привітала із завершенням навчання учасників постійно діючого семінару „Якісний документ – основа якісної управлінської діяльності” та тренінгу „Особливості здійснення закупівель в системі „ProZorro” керуючий справами виконавчого комітету міської ради Альвіна Бондаренко.

Про це FOTOINFORM.NET  повідомили у прес-службі Кіровоградської міської ради

Методист „Центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, керівників державних підприємств, установ і організацій Кіровоградської обласної державної адміністрації” Катерина Бондаренко оголосила результати тестування, які проводилось на попередньому занятті.

А заступник директора Центру Сергій Ворона за підсумками навчання, яке проводилось фахівцями Центру у 2016 році, вручив свідоцтва 43 посадовим особам міської ради.

Альвіна Бондаренко за результатами проходження тренінгу з питань здійснення закупівель в системі „ProZorro”, що відбувся протягом жовтня-листопада поточного року у торгово-промисловій палаті, вручила відповідні сертифікати 23 посадовцям міської ради.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool