У Кропивницькому 238 житлових будинків без тепла

Жовтень 19, 2016 | Новини | Переглядів: 1056 | Коментарі: 0

Станом на ранок 19 жовтня кількість підключених до тепла житлових будинків у Кропивницькому зросла до 602 із 840. Це складає 72%.

Як повідомили у головному управлінні житлово – комунального господарства міської ради, на території ЖЕО №3, №4 та КРПЕу №9 у всі багатоповерхівки подане тепло.

Найбільше будинків без опалення – 237, знаходяться в зоні відповідальності КП “Теплоенергетик” і ЖЕО №2 та №1. Але тут ремонтні бригади активно борються із поривами, а на даний час триває заповнення мереж теплоносієм та поступове підключення їх до теплопостачання.

читайте також: В Кропивницком ликвидаторы аварии на ЧАЭС получают нищенские пенсии

Серед об’єктів соціальної сфери без тепла залишаються 6 дитячих садочків та 4 заклади охорони здоров’я. Не опалюються від КП “Теплоенергетик” ДНЗ №2, №21, №28, №46 а від ДП “Кіровоградтепло” – ДНЗ №65, №71. Тепловики обіцяють максимально оперативно ліквідувати всі аврійні ситуації і довести режим опалення у Кропивницькому до штатного.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool