У Кропивницькому 21-річна дівчина хотіла вчинити самогубство (ВІДЕО)

Серпень 29, 2019 | Новини | Переглядів: 1044 | Коментарі: 0

Вчора близько 19-ї години поліцейські отримали повідомлення про те, що на даху недобудови на вулиці Жадова перебуває дівчина, яка, ймовірно, має намір вчинити самогубство.

Оперативно на місце події прибули патрульні поліцейські та рятувальники ДСНС, а згодом і медики.

На перекритті балкону останнього восьмого поверху було видно молоду дівчину. Про її наміри можна було лише здогадуватися.

Та зволікати часу не було ні хвилини. Поки патрульна встановлювала з дівчиною вербальний контакт та відмовляла робити необдумані дії, поліцейські та рятувальники піднялися на дах будівлі.

Будь-які спроби розпочати діалог з дівчиною, яка перебувала у вкрай пригніченому емоційному стані, не мали успіху. А отже потрібно було негайно діяти. Скориставшись миттю, коли вона на секунду закрила очі руками, поліцейські схопили її та затягнули назад до будівлі.

Причини такої поведінки 21-річна кропивничанка пояснити не змогла. Надалі нею займалися медики.

Патрульна поліція Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool