У Кропивницькому 15-річному хлопцю з пухлиною мозку потрібна допомога

Січень 25, 2018 | Новини | Переглядів: 1028 | Коментарі: 0

15-річному кропивничанину Олександру Міхеєву терміново потрібна операція для видалення пухлини мозку. Родина не має коштів для лікування.

Про це повідомила сестра хлопця Оксана Міхеєва. На своїй сторінці в мережі Фейсбук вона написала: 

«На даний момент у Сашка парез (неврологічний синдром, зниження сили, обумовлене ураженням рухового шляху нервової системи) всієї правої сторони, в тому числі і особи. Висновки лікарів жахливі, пухлина мозку, розміром в 2 сантиметри, яка знаходиться відразу в трьох частинах: лобовій, тім'яній і скроневій. Навколо пухлини великий набряк, який погіршує ситуацію. Нейрохірург в дитячій лікарні відправляє нас до Києва, так як потрібна операція. Прошу всіх небайдужих, ціна операції і лікування 120 тисяч гривень, і це лише початок.
Для нашої сім'ї ця сума просто непідйомна, адже в 2013 році від раку помер тато, а у вересні 2017 року нашій мамі, Міхеєвій (Бондар) Людмилі Григорівні поставили діагноз рак. Вона пройшла курс, який включав в себе чотири хіміотерапії і 10 січня її прооперували.
Будь ласка, допоможіть дитині отримати шанс на подальше життя!»

Номер картки мами (Приватбанк) 5168 7573 3340 0200 Міхєєва Людмила Григорівна Номер телефону для зв'язку 0668459606 Міхєєва Ксенія Віталіївна (сестра)

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool