У Кропивницькому «Зірка» приймала луганську «Зорю»

Серпень 20, 2017 | Новини | Переглядів: 1485 | Коментарі: 0

Сьогодні, 20 серпня, у Кропивницькому на центральному стадіоні відбувся матч шостого туру чемпіонату України з футболу серед команд Прем'єр-ліги, в якому «Зірка» приймала на своєму полі луганську «Зорю».

Нагадаємо, що після п’яти турів кропивницька «Зірка має лише 2 очки. До цього матчу «Зірка» єдина команда, яка немає перемог у новому чемпіонаті. У п’яти попередніх матчах кропивничани забили три, а пропустити дев’ять м’ячів.

Сьогоднішня гра закінчилася з рахунком 2:1 на користь кропивничан.Це перша перемога у цьому сезоні.

Сьогодні, 20 серпня, у Кропивницькому на центральному стадіоні відбувся матч шостого туру чемпіонату України з футболу серед команд Прем

Сьогодні, 20 серпня, у Кропивницькому на центральному стадіоні відбувся матч шостого туру чемпіонату України з футболу серед команд Прем


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool