У Кропивницький завітав командувач Національної гвардії України

Березень 01, 2017 | Новини | Переглядів: 1140 | Коментарі: 0

У рамках візиту до Кропивницького командувач Національної гвардії України генерал-лейтенант Юрій Аллеров зустрівся з керівником поліції Кіровоградської області Сергієм Кондрашенком.

Основну увагу учасники зустрічі приділили питанням ефективності взаємодії поліції та підрозділів Нацгвардії, які дислокуються на Кіровоградщині.

Зі свого боку, шеф поліції області Сергій Кондрашенко запевнив, що співпраця з Нацгвардією є важливою складовою в успішній роботі з профілактики правопорушень і протидії злочинності.

Зокрема, особовий склад НГУ активно залучається до охорони публічного порядку під час проведення масових заходів та здійснення патрулювання на вулицях міста.

Командувач НГУ генерал-лейтенант Юрій Аллеров наголосив, що на сьогодні питання безпеки особливо актуальні, а Нацгвардія та поліція завдяки скоординованим спільним зусиллям зроблять все можливе, аби забезпечити захист прав і свобод громадян.

За матеріалами прес-служби Національної гвардії України

У Кропивницький завітав командувач Національної гвардії України


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool