У Кропивницький приїде Міністр юстиції України

Жовтень 24, 2016 | Новини | Переглядів: 839 | Коментарі: 0

27 жовтня 2016 року з одноденним робочим візитом на Кіровоградщині перебуватиме Міністр юстиції України Павло Петренко.

Під час візиту Міністр юстиції України планує відвідати Центр надання адміністративних послуг міста Кропивницького, зустрітися із студентами і викладачами факультету історії та права КДПУ ім.В.Винниченка, відвідати пологовий будинок №1 міста Кропивницького та урочисто вручити свідоцтва про народження, відповісти на питання журналістів під час прес-конференції у прес-клубі м.Кропивницького та відвідати Знам’янське бюро з надання безоплатної правової допомоги.

Тема прес-конференціі Міністра юстиції : «Реформування органів юстиції України. Прийняття антирейдерського законодавства». У ході робочого візиту Міністр юстиції планує виступити в ефірі Філії НТКУ «Кіровоградська регіональна дирекція» .


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool