У Кропивницький прибула ікона Божої Матері «Несподівана радість»

Грудень 22, 2017 | Новини | Переглядів: 917 | Коментарі: 0

 Напередодні дня святкування зачаття Пресвятої Богородиці праведною Анною і ікони Божої Матері "Несподівана радість", до Соборного Благовіщенського храму прибула велична благодатна ікона "Несподівана радість", написана в XIX столітті

Ймовірно, ця ікона знаходилася в Свято-Успенському Кафедральному соборі Єлисаветграда до його закриття в 30-роках минулого століття.

Один з вівтарів цього собора був освячений на честь зачаття Пресвятої Богородиці. Для вірян храму, котрі прийшли на богослужіння, ця зустріч зі святинею єлисаветградщини, перед якою підносилися молитви багатьох поколінь віруючих земляків, стала також справжньою несподіваною радістю.

Цей образ, буде перебувати в Благовіщенському храмі всі дні до різдвяних свят. Запрошуємо всіх бажаючих долучитися до церковної молитви за нашу країну, наше місто , місто святої Єлисавети , і за наших рідних і близьких людей. А також молитовно бажаємо усім вам, дорогі співвітчизники здоров’я, милості Божої і несподіваних радощів.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool